Radio Simplu

6 semnale pe care ți le transmite corpul atunci când îți alegi partenerul nepotrivit

Cu toții am auzit fraza: „Vei înțelege, de îndată ce îl vei întâlni pe bărbatul potrivit”. Și același lucru este valabil și în cazul opus: vei înțelege, când următorul bărbat nu va fi. Chiar și cercetările oamenilor de știință arată cum corpul nostru știe că trebuie să rămânem departe de cineva, chiar mai devreme decât înțelege inima sau mintea noastră.

1. Chiar dacă el este un om bun, simți o tensiune în corp în prezența lui
Chiar dacă nu există nici un motiv să fii nervoasă, dar nu poți să te relaxezi lângă persoana greșită.

2. Nu-i înțelegi limbajul corpului și nu înțelegi de ce
Poate aspectul său pare gol pentru tine sau zâmbetul lui este nesincer. Poate că limbajul corpului său este agresiv, deși spune că este foarte frumos, iar această discrepanță te duce în confuzie. Mintea noastră  observă mici detalii în limba corpului unei alte persoane și expresiile sale faciale. Deci, dacă simți că ceva nu este corect, ascultă-ți intuiția.

3. Uneori ți se pare că are un secret că nu-ți place
Aceasta este cea mai bună modalitate de a-ți explica sentimentele ciudate. Pentru că o persoană care este cinstită cu tine nu va avea nicio suspiciune ca mai târziu va trebui să te confrunți cu un secret care îți face rău.

4. Nu îți place mirosul lui
Și nu este vorba de parfum. E vorba de mirosul lui natural. Există un astfel de lucru ca feromonii și ei afectează atractivitatea. Când oamenii sunt atrași unul de celălalt la nivelul feromonilor, au copii mai sănătoși, iar relația durează mult.

5. Chiar și atunci când ești mulțumită de el, nu simți că totul este așa cum ar trebui să fie
Nu poți explica acest lucru, deoarece, în general, relația voastră este perfectă, dar nu te lasă să simți că ceva nu este în regulă.

6. Nu poți să-ți iei ochii de la el, dar nu într-un mod bun
Se pare că ți-e frică de el și în fiecare secundă încerci să-i descoperi adevăratele intenții. Vezi subconștient atacatorul, la fel cum un cerb privește la vânător, așteptând următorul său pas.

 

Add comment