Radio Simplu

5 semne zodiacale care au un aspect fizic atrăgător, dar sufletul lor e cu totul altă poveste

1. Vărsător

De obicei, Vărsătorii au un fizic extrem de atrăgător. Trăiesc viața așa cum își doresc și atunci când îi cunoști, îți dorești imediat să le semeni și să faci parte din lumea lor. Un Vărsător rău intenționat te iubește doar când îi convine lui. După ce te-ai încrezut orbește în dragostea lui, e posibil să te trezești că te scoate din viața lui fără niciun fel de explicație. Trăiesc mai mult în imaginația lor, așa că nu-și dau nici măcar seama de răul pe care pot să-l facă.

 

2. Leu

Leii sunt mai buni pe interior decât Vărsătorii și nici nu au un fizic atât de atrăgător ca al lor, dar combinația dintre gelozia lor, aroganța și obiceiul de a vorbi înainte de a se gândi îi face urâți pe dinăuntru. Sunt conștienți de comportamentul lor greșit, dar nu fac nimic pentru a schimba lucrurile. Când fac o greșeală sau se ceartă asupra unui lucru cu privire la care nu au dreptate, mândria lor îi împiedică să cedeze primii, să-și ceară iertare, să accepte că au greșit și să ajungă la un accord.

 

3. Capricorn

Sunt indivizi care refuză pur și simplu să ierte, au o viziune sumbră despre lume și au o atitudine extrem de dură față de ceilalți. Aceste caracteristici se potrivesc unui Capricorn cu un caracter malefic, o voce interioară rea pe care nu o pot ignora. Toți suntem în stare să facem cele mai bune, dar și cele mai rele lucruri. Trebuie doar să ne cunoaștem calitățile și defectele ca să ne putem comporta ca atare și conviețui cu ceilalți.

 

4. Fecioară

Fecioarele se încadrează în lista aceasta deoarece tind să fie persoane rele, adoră să-i judece pe ceilalți și să-i critice constant. O Fecioară rău intenționată va căuta doar să profite de ceilalți, iar prietenia și dragostea cad pe planul secund pentru ei. Prioritatea lor numărul unu sunt chiar ei și nu se feresc să facă imposibilul pentru a obține ce-și doresc, chiar să profite de cei dragi.

 

5. Gemeni

Un Geamăn este doar 50% malefic, fiindcă doar o jumătate a sa este rea. Aceste caracteristici care îi fac persoane demne de disprețuit nu îi deranjează foarte tare. Problema lor e că în anumite ocazii, nu știu cum să se comporte și pot trece de la o dispoziție bună la una groaznică de la o clipă la alta. Trebuie să găsească un echilibru al gândurilor și al acțiunilor lor.

Add comment