Radio Simplu

5 particularități masculine care îl vor transforma într-un soț extraordinar

Cum îți imaginezi un soț ideal? Nu mă îndoiesc că lista poate include multe calități pozitive pe care vrei să le vezi într-un partener. În acest articol, te voi face să înțelegi cum ideile femeilor despre partenerul de viață ideal corespund unor fapte reale, lucru dovedit de oamenii de știință. Pentru aceasta, am colectat principalele cercetări despre căsătorie și îți vom spune cum ar trebui să fie un partener ideal, potrivit experților.

1. Inteligența. Bărbații deștepți sunt mai fideli și câștigă mai mult
Nu este nimic ciudat în faptul că unii oameni sunt mai deștepți decât alții. Dar, potrivit oamenilor de știință finlandezi, pentru o căsnicie sănătoasă și fericită merită să alegi un bărbat mai inteligent, deoarece este mai probabil să nu te înșele. În plus, bărbații inteligenți câștigă, de obicei, mai mult decât restul.

2. Forma fizică. E importantă doar diferența de kilograme între cei doi
Oamenii de știință de la Universitatea din Tennessee au ajuns la concluzia că bărbații și femeile sunt mult mai mulțumiți de relații și de căsătorie atunci când  femeia din cuplu este mai slabă decât bărbatul. În același timp, poate fi departe de un model din punct de vedere fizic. Numai diferența dintre greutatea soțului și a soției este importantă.

3. Simțul umorului. Voi doi trebuie să vă distrați, nu și cei din jur
Oamenii de știință Christopher Wilbur și Lorne Campbell, în studiul lor, au demonstrat că femeile din chestionarele pe site-urile de matrimoniale iau mai mult în considerare un criteriu, cum ar fi un simț al umorului, mai degrabă decât un aspect atrăgător. În opinia lor, fetele asociază abilitatea de a glumi cu inteligența. Și asta adaugă mai multe puncte băieților în ochii lor.

4. Emoțiile. El nu le ascunde sub masca unui bărbat puternic
Multe femei doresc ca, alături de ele, să fie o persoană puternică și curajoasă, care nu are niciodată nicio slăbiciune. Dar, de fapt, se dovedește că emoțiiile unui om sunt foarte importante pentru o căsnicie fericită.

5. Sustinerea. Atunci când sunt fericite femeile au nevoie mai mare de ea, decât atunci când le este greu
Un profesor de psihologie la Universitatea din California, Shelly Gable, a constatat că după sprijinul partenerului după un succes este mai important decât sprijinul după înfrângere.Add comment