Radio Simplu

5 lucruri groaznice pe care le-au făcut esteticienii pacienților lor

De fiecare dată când sunt bolnav, nu prea am încredere în mulți oameni care să se ocupe de mine și să mă trateze. Singurele persoane de care am nevoie sunt soțul meu care să îmi facă de mâncare și să îmi pregătească băuturile necesare (pentru că eu sunt prea bolnavă pentru a le face singură), pisica mea (pentru a mă face să mă simt mai bine) și doctorul meu.

Până la urmă ar trebui să ai cea mai mare încredere din lume în doctorul tău când vine vorba despre sănătatea ta, dar există cazuri în care chiar și doctorul tău poate da greș.

 

Este șocant că unii medici pot eșua atât de lamentabil ținând cont de faptul că ei au urmat niște studii specifice care i-au ajutat să obțină aceste poziții și de care depind mulți oameni. Până la urmă, dacă nu poți avea încredere în medicul tău, atunci în cine să mai ai?

Citește și tu mai jos șia flă despre cele mai groaznice cazuri în care esteticienii și-au lăsat amprenta permanent față de pacienții lor, dar într-un mod negativ din păcate.

 

1. Super Glue

Chirurgul Oneal Ron Morris a folosit ciiment, Fix-A-Flat și super glue pentru a-i oferi unei paciente o augmentare și ridicare a posteriorului. Operațiile pe care el le-a făcut nu numai că sunt ilegale, dar componentele folosite sunt și foarte toxice pentru corpul uman.

Una dintre pacientele lui chiar a murit din cauza acestei operații atât de periculoase din cauza materialelor total nepotrivite pentru așa ceva.

 

2. Părțile private

Mark Schreiber a devenit foarte cunoscut din cauza unui aspect straniu și anume mutilarea penisurilor pacienților lui. În iunie 1998, el a fost pus sub eliberare condiționată din cauza faptului că operația lui de mărire a penisului i-a cauzat moartea pacientului respectiv. Ulterior, licența lui a fost confiscată, dar el a intrat în belele din nou în 2016 când a mutilat penisul unui alt bărbat, lăsându-l plin de bandaje însângerate.

 

3. Prea dureros

Anestezia reprezintă un lucru destul de uimitor, ea permițându-le doctorilor și chirurgilor să facă operațiile fără ca ei să simtă nimic și deja știm că cele mai multe proceduri ar fi imposibile fără anestezie.

Din nefericire, Dr. Nedra Dodds nu a auzit despre acest lucru, se pare.

Ea a șocat lumea când a ales să facă o schimbare subită de carieră: ea s-a transformat dintr-un model în chirurg estetician. Din cauza a două morți din 2013, licența ei a fost confiscată, ambele morți putând fi prevenite.

Prima pacientă, April Jenkins de 37 de ani a murit din cauza unei liposucții deoarece s-a trezit cu ficatul afectat și diafragma ruptă. Peste câteva luni, Erica Beabrun de 28 de ani a murit într-o baltă de sânge când a suferit o operație prin care se încerca să i se scoată implanturile fesiere.

 

4. Doctorul criminal

După ce a omorât 3 oameni, Peter Normann a fost arestat pentru crimă. Peter avea doar 6 ore de pregătire în ceea ce privește liposucțiile și era un asistent al unui terapeut de masaj, așa că el nu prea era pregătit să facă vreo operație estetică, de aceea nu este vreo surpriză că trei dintre pacienții lui au murit.

Două dintre victime au murit din cauza unei supradoze de anestezie și a treia din cauza unui embolii. Care a fost cauza emboliei? Ei bine, grăsimea pacientului a fost reinjectată în vene și ulterior a ajuns în plămâni.

 

5. Licență de a omorî

Ruben Daio Matallana-Galvas realiza operații în camera lui din dosul casei și nu avea nicio licență sau pregătire medicală. Familia Eleni Caro a încercat să o convingă să nu își facă un lifting fesier, dar ei nu și-au putut imagina cât de groaznic va merge această operație.

După procedură, ea a fost abandonată pe marginea drumului unde ea a fost găsită țipând și cerând ajutor medical, ea murind pe drumul spre spital.

Add comment