Radio Simplu

5 celebrități care au fost urâte pe vremea când erau copii

Creșterea trebuie să implice cel puțin o etapă în care suntem pe cât de urâți am putea fi vreodată. Fiecare dintre noi am fost urâți la un moment dat în viață.

Poate că era pe vremea când eram adolescenți, poate că eram urâți încă de când eram copii mici, poate că unii dintre noi am fost extrem de frumoși când eram copii, iar acum, ei bine, timpul ne-a mai urâțit.

Ce-i drept, cu toții sperăm că urâțenia este doar o etapă pasageră din viața noastră și că vom ieși cât mai repede din ea. Nimeni nu vrea să fie considerat urât toată viața sa.

Următoarea listă te va inspira pe tine și pe toți cei care s-au considerat vreodată urâți în viața lor, gândindu-se că nu vor putea fi niciodată atrăgători și neavând încredere în fizicul lor.

Este vorba despre celebrități care au fost cu adevărat urâte pe vremea când erau copii, dar care astăzi sunt una dintre cele mai iconice fețe de la Hollywood!

Haideți să vedem despre cine este vorba!

1. Brad Pitt

William Bradley Pitt s-a născut în 1963 în Oklahoma, și a devenit unul dintre cei mai cunoscuți actori ai tuturor timpurilor.

A primit ca premiu un Glob de Aur, un Premiu al Screen Actors Guild și 3 nominalizări la Premiile Oscar pentru categoria actorie, dar și alte 3 nominalizări la Oscar pentru alte categorii.

A fost desemnat cel mai frumos bărbat din lume, iar împreună cu Angelina Jolie, a format unul dintre cuplurile-model de la Hollywood.

Și totuși, dacă l-ai fi văzut atunci când era doar un copil, probabil nu i-ai fi dat atât de multe șanse de reușită, mai ales că nu era deloc prea arătos.

2. Taylor Swift

Taylor Swift a devenit interesată de teatrul muzical și a început să joace la vârsta de 9 ani. Ea a fost crescută în Pennsylvania și a călătorit în mod regulat la Broadway pentru a lua lecții vocale și de actorie.

Mai târziu, ea și-a îndreptat atenția asupra muzicii country, iar la vârsta de 14 ani s-a mutat la Nashville, Tennessee, pentru a-și începe o carieră în acest gen de muzică.

A semnat cu Big Machine Records și a devenit cel mai tânăr compozitor care a fost angajat vreodată la Sony Music. Desigur, atunci când era copil, Taylor Swift era mai degrabă rățușca cea urâtă decât prințesa de invidiat care este în prezent…

N-ai fi zis că va ajunge atât de departe!

3. Kesha

Kesha a crescut în California cu o mamă singură, care a fost cântăreață-compozitoare. În timp ce mama ei se lupta să-și sprijine financiar familia, ea îi lua pe Kesha și pe fratele ei mai mic împreună cu ea la spectacole și înregistrări, și a încurajat-o pe tânără să cânte, prin urmare, i-a putut observa talentul.

Iar astăzi, a devenit o cântăreață cunoscută la scară mondială, pentru stilul ei unic și diferit. Totuși, pe când era un copil, Mama Natură nu a fost prea darnică cu ea.

4. Lebron James

James s-a născut la Ohio, dintr-o mamă de 16 ani, care l-a crescut singur. Pe măsură ce creștea, viața era o luptă dificilă pentru James.

A fost nevoit să se mute dintr-un apartament în altul, în vreme ce mama lui se străduia să-și găsească un loc de muncă stabil.

Realizând că i-ar fi mai bine să crească într-un mediu familial mai stabil, mama i-a permis lui James să se mute cu familia lui Frank Walker, un antreprenor local de fotbal pentru tineri, care l-a introdus în lumea baschetului la vârsta de 9 ani.

Un copil de 9 ani destul de urâțel la acea vreme, dar care s-a transformat într-unul dintre cei mai buni jucători de baschet din lume! Ăsta da drum către succes!

5. Ryan Seacrest

A crescut în Georgia, iar mama lui spunea că „În loc să se joace cu G.I. Joes sau cowboy și indieni, Ryan prefera să ia microfonul și să facă spectacole prin casă”.

La vârsta de 16 ani, când încă mai mergea la liceu, Ryan a dat lovitura și a câștigat un stagiu la WSTR din Atlanta, unde a fost instruit în mai multe aspecte ale radioului.

Iar acum, este una dintre cele mai îndrăgite și mari gazde de show-uri radio din lume. Și a făcut toate acestea chiar dacă fața lui nu îl ajuta deloc pe vremea când era doar un copil.

Ca să vedeți, visele chiar se adeveresc pentru unii oameni!

Redactia

Add comment