Radio Simplu

4 zodii care nu se tem să facă primul pas într-o relație

1. Berbec

Atunci când Berbecul iubește și știe foarte bine care sunt visurile sale și ceea ce își dorește atunci nu se teme de nimeni și de nimic. Nu are nicio problemă să facă primul pas, nu se simte anxios și nici stresat. Berbecul încearcă să nu-i deranjeze și să nu-i rănească pe cei din jur atunci când își îndeplinește visurile. E conștient că succesul său depinde doar de propriile forțe și nu învinuiește pe nimeni pentru eșecurile sale. Berbecii fac tot ceea ce le stă în putință pentru a cuceri inima persoanei pe care au pus ochii, așa că ai noroc dacă te place un Berbec.

 

2. Leu

Leul este unul dintre cele mai neînfricate semne zodiacale. Își cunoaște foarte bine valoarea și nu se teme să-și scoată în evidență inteligența. E o persoană căreia ceilalți îi rezistă cu greu. Toate persoanele din jurul unui Leu îi apreciază caracterul puternic. Leul poate fi cel care face primul pas și povesti informații importante despre viața sa chiar dacă abia s-a cunoscut cu persoana cu care poartă conversația. Leii nu au foarte multe dificultăți în a face cuceriri datorită personalității lor șarmante, dar știu să-și răsfețe și partenerii cu cadouri scumpe și vacanțe exotice.

 

3. Scorpion

Scorpionul poate părea un pic agresiv atunci când vine vorba să facă primul pas, dar tot ceea ce își dorește e să facă impresie bună. Prima impresie e extrem de importantă pentru un Scorpion. Îl încântă sentimentul palpitan care vine odată cu începerea unei relații noi, așa că acest lucru îl motivează să facă primul pas. Dacă te place, va încerca să te seducă cu o glumă sau pur și simplu printr-o conversație. Iubește viața și trăiește fiecare moment la maxium, iar de aceea nu îi place să piardă timpul cu lucruri banale sau plictisitoare.

 

4. Capricorn

Capricornul poate părea unul dintre cele mai serioase semne zodiacale atunci când vine vorba de o relație. Nu e interesat de relațiile trecătoare, ci de cele stabile și de lungă durată. Atunci când face primul pas se asigură că are intenții serioase cu persoana pe care încearcă să o seducă. Când are ceva în minte, e foarte greu să-i scoți acel lucru din cap și de obicei, nu se oprește până nu reușește ceea ce își propune. Capricornii sunt extrem de încăpățânați și nu renunță niciodată la persoana pe care o plac decât dacă aceasta le spune verde-n față că nu îi place deloc.

 

 

Add comment