Radio Simplu

4 trucuri de la bloggerii de călătorii – învață cum să călătorești cât mai des și mai ieftin

Călătorii experimentați sunt convinși că nu ai nevoie de mulți bani pentru a călători frecvent. Singurul lucru de care ai nevoie este dorința de a călători și abilitatea de a căuta informații.

Noi am adunat câteva sfaturi de la bloggerii de călătorie care îți vor permite să vezi lumea fără a cheltui o mulțime de bani. Citește și tu și pune în aplicare cât mai repede aceste sfaturi extrem de utile!

 

1. Călătorește pe cont propriu

Călătoriile pe cont propriu (fără agenții de turism) sunt mult mai interesante și mai ieftine. Da, trebuie să îți amintești că toată responsabilitatea pentru orice problemă va fi pe umerii tăi.

Cu toate acestea, agențiile de turism nu te pot ajuta oricum în astfel de situații, așa că dau vina pe companiile aeriene, circumstanțele imprevizibile, țara pe care o vizitezi și așa mai departe.

Când călătorești singur, poți să îți planifici traseul pe care ți-l dorești, să alegi cel mai ieftin zbor, să rezervi cel mai bun hotel din punct de vedere al locației și al prețului și să aleg transferul.

 

2. Planifică-ți călătoriile

Cu cât începi mai devreme să îți planifici călătoria, cu atât va fi mai ieftină. Asta se referă la bilete de avion, bilete de tren, hoteluri și bilete pentru diverse evenimente, concerte și festivaluri.

În țările europene, încep să se vândă bilete cu câteva luni înainte de data plecării. Este foarte posibil să cumperi bilete de 2-3 ori mai ieftine decât prețul standard dacă o faci în primele zile ale vânzării.

Cumpărarea biletelor online pentru divertisment, concerte și festivaluri în avans este o modalitate excelentă de a salva o medie de 10% și de a evita orele petrecute la cozi.

 

3. Economisește bani cu transportul

Costul de a merge de la punctul „A” la punctul „B” este unul dintre cele mai scumpe lucruri în timpul unei călătorii. Există numeroase site-uri diferite, unde poți găsi informații despre vânzări și reduceri pentru bilete de avion, bilete la tren, călătorii cu autobuzul, închirierea unui loc de ședere sau o mașină.

Astfel de site-uri web nu vând nimic și nu oferă servicii turistice. Acestea oferă pur și simplu informații despre vânzări și reduceri cu legăturile către site-urile originale. Când alegi ceea ce ai nevoie, mergi direct pe site-ul companiei pentru a rezerva un hotel sau pentru a-ți cumpăra bilete.

 

4. Caută moduri diferite de a cumpăra bilete ieftine

Blogger-ul Stanislav Rabunski are 24 de ani, a vizitat deja 35 de țări de pe diferite continente și are câteva strategii minunate pentru găsirea și cumpărarea de bilete de avion ieftine. El sugerează să mergi pe site-ul oficial al aeroportului din orașul tău de destinație.

Acolo, poți vedea care companii aeriene zboară către acest oraș și să o alegi pe cea care zboară din orașul tău sau din cel mai apropiat loc. Apoi accesează site-ul web al acestei companii aeriene pentru a afla dacă au vreo reducere acum și dacă este posibil să economisești bani dacă te alături clubului de pasageri al acestei companii aeriene.

Add comment