Radio Simplu

12 copii care par a fi de pe altă lume! Numărul 5 ar întoarce toate capetele pe stradă!

Tu cum erai când erai un copil? E greu să-ți aduci aminte, nu? Dar suntem siguri că părinții tăi își amintesc toate lucrurile pe care le-ai făcut în copilăria ta.

Însă sigur nu ai făcut nici unul dintre lucrurile pe care au reușit să le facă toți acești copii despre care-ți vom vorbi astăzi. Sunt un pic mai extraordinari decât majoritatea copiilor.

Fie că au condiții medicale ciudate, boli rare, sau anumite talente, iar asta de la o vârstă foarte fragedă, acești copii ar trebui să fie considerați un miracol. Află de ce!

 

12. Fu Wengui

Este un adolescent obișnuit chinez, cu excepția faptului că are trei vertebrate suplimentare în gât. În timp ce o persoană medie are șapte vertebre, acest copil are 10.

Datorită gâtului său lung, este foarte dificil pentru el să meargă și  se confruntă deseori cu dureri majore în zonă. El a fost diagnosticat cu scolioză congenitală la vârsta de șase ani.

11. Lu Hao

Acest copil de 4 ani cântărește 60 kg, de cinci ori mai mare decât greutatea normală a altor copii de vârsta lui. Medicii sunt confuzi în cazul său, considerându-i un mister medical.

El mănâncă cel puțin trei castroane de orez zilnic și îi este foame încontinuu. Părinții lui au încercat să-i restricționeze dieta, dar el le-a răspuns cu lacrimi.

10. Winter Vinecki

La doar 14 ani, ea a devenit cea mai tânără persoană care a încheiat un maraton pe toate cele 7 continente. Când avea 9 ani, a creat Echipa Winter, o organizație non-profit care strânge bani pentru a lupta împotriva cancerului de prostată.

9. Pan Xianhang

Pan este un băiat extraordinar din China, care suferă de o boală rară numită Ichthyosis. Această boală face ca întregul său corp să fie acoperit cu piele uscată, care-i provoacă mâncărime.

El suferă de această boală de la naștere, și de multe ori îi provoacă disconfort și durere. Este numit „băiatul pește” de către vecinii săi.

 

8. Iulian și Claudiu Stroe

Iulian, de 11 ani, și Claudiu, 9 ani, din România, sunt cei mai puternici copii din lume. Ei fac exerciții pentru construirea de mușchi încă de la vârsta de 2 ani.

Ei dețin înregistrări cum că pot face 20 de flotări la 90 de grade și că se mențin drepți ca un steag pe un pol, timp de 1 minut și 30 de secunde.

 

7. Richard Sandrak

Cunoscut de mulți ca fiind micul Hercules și cel mai puternic băiat din lume, Richard Sandrak este un body-builder născut în Ucraina și un campion al artei marțiale.

La vârsta de 8 ani, el putea să apese 95 de kg și să facă 600 de flotări.

 

6. Edam

În 2013, fața unui nou-născut cu o piele extrem de întunecată a devenit virală prin intermediul rețelelor sociale. Chiar și după patru ani, Edam, din Africa de Sud, îi uimește pe toți cei care-l cunosc – medici și oameni obișnuiți.

Nu doar pielea, ci și ochii băiatului sunt complet negre, ceea ce a determinat familia lui să-l respingă. Totuși, oamenii îl consideră un simbol național.

5. Lola Chuil

Această frumusețe neagră în vârstă de șaisprezece ani are în jur de 39,9 K adepți pe Instagram. Ea este numită „Hannah Montana cea neagră”.

Un număr remarcabil de agenți visează deja să semneze un contract cu ea. Ochii ei albaștri-gri și nasul ciudat, dar mai ales pielea ei neagră, o face să arate ca o persoană de pe altă planetă.

 

4. Deepak Kumar Paswaan

Acest copil s-a născut în India, cu brațele și picioarele parțial dezvoltate ale geamănului său parazit, care-i ies din stomac. El este cunoscut ca băiatul cu 8 membre, și a fost chinuit în primii săi ani, pentru că s-a născut așa.

 

3. Gabby Williams

Această fetiță pare a fi ceva desprins din science fiction. Ea are o stare rară, care încă nu are un nume, și care-i permite să nu îmbătrânească.

Pentru fiecare 4 ani care trec, vârsta lui Williams este doar de 1 an. Starea ei este încă inexplicabilă, dar a lăsat-o oarbă și mută.

 

2. Kristina Pimenova

Încearcă să nu fii gelos pe această fetiță de 9 ani. Ea a fost numită cea mai frumoasă fată din lume. A apărut inițial în Rusia și deja are o carieră de supermodel. A făcut modelling încă de la 3 ani. Branduri precum Armani și Benetton au semnat un contract oficial cu ea.

 

1. Andy Lee (Tsung Tsung)

Acest copil drăguț din Hong Kong a început să cânte la pian când avea doar trei ani. Lucrul extraordinar pentru el este că el este un minunat pian. În timp ce suntem încă încurcați în imaginația vieții noastre, Tsung Tsung poate juca cu inima trei bucăți de Mozart înaintea lui nap-time. Nu e uimitor?

Redactia Radiosimplu

Add comment