Radio Simplu

10 semne conform cărora ești un profesionist în dormitor

Te-ai conectat erotic cu cineva vreodată într-un mod atât de incredibil încât nici nu ți-a venit să crezi că asta ar putea fi posibil? Sau există scenariul care se întâmplă deseori în care îți faci speranțe cu privire la un posibil partener, dar ajungi să stai alături de el pe întuneric și să îți dai ochii peste cap.

 

Dacă ție nu ți s-a întâmplat al doilea scenariu, atunci poți spune că ești un norocos deoarece mulți dintre noi am trecut deja prin asta și cine știe, poate vom trece din nou. Trebuie să ții cont totuși că nu poți învinui în totalitate universul pentru eșecurile care pot apărea în dormitor.

 

Totuși, trebuie să ții cont de faptul că deși poate că nu crezi în zodii, există anumite caracteristici de bază care pot influența modul în care oamenii se poartă atunci când sunt în dormitor și uneori, există niște potriviri mai puțin fericite.

 

În timp ce zodiile de aer pot avea o minte mai deschisă și pot fi mai curioase, zodiilor de apă le place mai mult intensitatea și pasiunea dintre ele și parteneri. Semnele de foc pot fi puțin perverse, iar cele de pământ nu sunt deranjate dacă lucrurile devin mai murdare în pat.

 

Poate că vei crede că este un clișeu să îți întrebi un posibil partener ce zodie este, dar dacă ești curios să afli cum va fi în dormitor cu el, atunci zodia lui te poate ajuta să îți creezi anumite impresii. Vei putea ști cum să te conectezi cu el și care sunt lucrurile care îi plac și care nu.

 

Citește și tu semnele de mai jos și află dacă într-adevăr ești atât de bun în pat ce cât ai crede. Verifică dacă ele se regăsesc în comportamentul tău și în modul de a acționa atunci când te afli în dormitor cu partenerul.

 

1. Cunoști bazele și mai mult de atât, le stăpânești cu foarte mare convingere.

2. Ai fost rugat de prietenii tăi să le explici multe lucruri cu privire la amor și asta doar pentru că tu te pricepi.

 

3. Încă mai primești mesaje erotice și poze de la foștii tăi parteneri. Trebuie să le amintești că nu mai sunteți împreună și că asta este puțin ciudat.

4. Cel puțin unul dintre partenerii tăi ți-a spus că te iubește în momentul culminant al amorului.

 

5. Ai ajuns la birou târziu pentru că tu și partenerul tău pur și simplu nu ați putut să vă luați mâinile unul de pe celălalt.

6. Nu îți este străină deloc fraza „Aceasta a fost cea mai tare partidă de amor dintotdeauna!”

 

7. Obții rezultate destul de mici la testele de inocență dacă stai să te gândești bine.

8. Dacă îți schimbi statusul de pe rețelele de socializare din „Într-o relație” în „Singur”, primești foarte multe mesaje de la posibili parteneri.

 

9. Niciodată nu trebuie să faci mai mult decât să sugerezi subtil că îți dorești să faci dragoste cu cineva.

10. Ți s-a servit micul dejun la pat de către un partener fără ca tu să îi ceri asta.

Add comment