Radio Simplu

10 semne că partenerul nu te mai iubește

Cu cât accepți mai repede că o relație este pe sfârșite, cu atât mai ușor îți este să depășești momentul dificil al depărțirii. Dacă banuiești că partenerul tău nu te mai iubește, e posibil să fie adevărat. Trebuie doar să fii atent la câteva semne importante.

1. Nu mai comunicați
Dacă obișnuiați să vorbiți ore în șir despre cele mai mărunte lucruri, dar acest lucru s-a schimbat în ultima vreme, e posibil că relația voastră să se fi deteriorat. Dacă nici măcar prin mesaje pe telefon nu mai corespondați și când vă întalniți față în față, discuția este foarte seacă, atunci ar trebui să îl întrebi dacă are rost să continuați.

2. Nu mai este interesat de tine

Îți amintești când îți spunea ce frumos îți stă parul sau cât de bine arăți în rochia ta nouă? Sau mai știi vremurile în care ieșeați în oraș și te simțeai cel ma norocos om de pe planetă? Acum simți că ți-ai putea schimba culoarea parului din blond în albastru și nici nu ar observa?

De fapt, simți ca și-a pierdut orice urmă de interes în legătura cu persoana ta… Atunci ar fi momentul sa pui capăt relației.

3. Este ocupat tot timpul

Dacă partenerul tau nu își mai face timp pentru tine, situația este gravă. Pentru omul pe care îl iubești, îți găsești mereu timp! Întotdeauna există o cale.

Dacă el gasește mereu scuze pentru a nu petrece timp cu tine, înseamnă că nu te merită.

4. Nu mai face gesturi mărunte

Chiar dacă sunteți împreuna de 3 luni, de un an sau de 39 de ani, gesturile mărunte sunt cele mai importante într-o relație.

Prin aceste detalii, fiecare îi arată partenerului că îl iubește cu adevărat și atunci când gesturile frumoase încetează, e semn că și relația se apropie de sfârșit.

5. Brusc, îți cere un spațiu personal

Până acum făceați totul împreună și, deodată, îți spune că are nevoie de mai mult spațiu, este un semn că totul s-a terminat între voi. De ce? Pentru că este primul semn că nu mai vrea să petreacă timp împreună cu tine.

6. Începe să te compare cu altcineva

Nimeni nu ar trebui să se simtă mai urât, mai gras sau mai puțin talentat decât altă persoană. Fiecare dintre noi avem părțile noastre frumoase care ne fac unici.

Dacă partenerul tău te face să te simți prost, nu ezita și spune-i că trebuie să remediați unele probleme în relația voastră.

7. Este iritat atunci când vorbești despre relația voastră și despre planuri de viitor

Dacă partenerul tău refuză să vă faceți planuri de viitor, atunci e bine să porți o discuție serioasă cu el. Încearcă să afli dacă el își dorește cu adevărat o relație serioasă cu tine sau dacă vrea să fiți împreună în continuare.

8. Nu îți mai spune „te iubesc”

Dacă totul era roz și frumos, dar deodată a încetat să spună că te iubește, poate asta și simte… Când nu vrea să-și exprime sentimentele este clar că acestea nici măcar nu mai există.

9. Îți amintește despre lucruri neplăcute din trecut

Toată lumea știe cât de rău este să îți fie aduse la cunoștință unele lucruri care te întristează sau care îți trezesc amintiri neplacute, de aceea nu e foarte plăcut ca fix persoana iubită să se folosească de aceste lucruri împotriva ta.

10. Nu mai flirtează cu tine

Chiar daca nu vă mai purtați la fel ca la început, e normal ca între voi să existe acea chimie pe care doar oamenii îndragostiți o experimentează. Ok, nu trebuie să fie Făt Frumos de fiecare dată, dar e bine ca din când în când să-ți arate că te iubește.

Altfel… poate ar fi mai bine s-o terminați.

Dacă o femeie întruneşte acestea 11 calităţi, niciodată nu o lăsaţi să plece

Nu doar odată în viaţă se întâmplă să întâlnim femeia care după părerea noastră este aleasa vieţii. Aceste întâlniri deseori se întâmplă pe neaşteptate, dar femeia oricum apare în viaţa dumneavoastră şi reuşeşte să o schimbe radical.

Natura ne-a creat în aşa fel încât din două părţi total opuse să se formeze un singur întreg. Căutarea sufletului pereche este o călătorie, care pur şi simplu te face să înnebuneşti. Dacă sunteţi într-atât de norocos, încât v-aţi găsit femeia atât de mult căutată, precum aţi găsi o floare într-un pustiu, atunci aveţi grijă de ea şi nu o lăsaţi să plece niciodată.

Nu toţi au un comportament adecvat atunci când îşi întâlnesc iubirea vieţii, iar apoi nu fac decât să regrete. Dacă ea întruneşte aceste 11 calităţi, nu-i daţi niciodată vreun motiv să plece.

1. Este mai deşteaptă decât dumneavoastră

Orice bărbat are nevoie de o femeie mai deşteaptă decât el însuşi, care îl va ajuta să-şi croiască drumul în viaţă. Se spune că în spatele fiecărui bărbat măreţ se ascunde o femeie şi mai măreaţă. Fără femeie bărbatul nu este decât un simplu egoist. O femeie deşteaptă îi va da un sens vieţii, îl va îndruma şi îl va umple de înţelepciunea necesară ca aceasta să nu-şi strice singur viaţa.

2. Este frumoasă

Frumuseţea se ascunde în ochii celui ce priveşte: atât timp cât o consideraţi frumoasă şi o gasiţi perfectă pentru dumneavoastră, îmbrăţişaţi-o, sărutaţi-o şi nu o lăsaţi să plece. În ziua de azi sunt persoane care acodă o prea mare importanţă frumuseţii şi sunt persoane care dimpotrivă nu acordă atenţie fizicului. Frumuseţea este acel lucru în care oamenii înoată din momentul în care încep a o vedea. Nu este un lucru de care ar trebui să ne intimidăm, nu este un lucru pe care ar trebui să învăţăm să-l apreciem corect. Frumuseţea o găsim în orice şi oricine.

3. Are un suflet mare şi este grijulie

O calitate de care trebuie să dispună orice fată este acea de a fi grijulie. Unele cupluri pur şi simplu nu vor copii. În unele cazuri bărbaţii sunt mai grijulii decât femeile. Orice femeie are sădit instinctul de mamă în adâncul sufletului . Dacă într-o bună zi decideţi să creaţi o familie, atunci trebuie să fiţi sigur că aţi găsit femeia care chiar vrea să devină mamă.

4. Este energică

În viaţă uneori apar şi vremuri grele. Câteodată viaţa devine plictisitoare şi monotonă. Femeile nu sunt făcute pentru a distra bărbaţii. Mai degrabă invers. Dar cu o femeie energică şi mereu în căutare de ceva nou vă veţi simţi mult mai fericit.

5. Ea vă iubeşte la nebunie

Cu siguranţă aceasta este calitatea cea mai importantă. Când o femeie vă iubeşte, ea vă iubeşte din tot sufletul. Bărbaţii iubesc altfel, ei sunt mai egocentrişti. Femeia se dedică în totalitate bărbatului pe care îl iubeşte. Dacă aţi găsit femeia ce vă iubeşte cu adevărat, aţi găsit cel mai frumos cadou din univers.

6. Face compromisuri

Atât femeile, cât şi bărbaţii pot fi încăpăţânaţi. Noi vedem lucrurile aşa cum sunt şi nu suntem deschişi către schimbări, care, după părerea noastră, nici nu sunt necesare. Dar oricum, relaţiile se construiesc pe compromisuri. Să găsiţi o femeie ce este gata să mearga la compromisuri nu este tot. Şi voi veţi fi nevoiţi să mergeţi la aceste compromisuri.

7. Ea crează o atmosferă de casă

Să iubeşti din suflet înseamnă să-ţi găseşti casa în această lume, să-ţi gaseşti locul în această viaţă. Asta înseamnă să te simţi la locul potrivit, să fii acolo unde trebuie să fii şi să nu mai cauţi nimic. Dacă o priveşti în ochi şi îţi vezi reflecţia sufletului tău, tu esti acasă. Nu pleca nicăieri!

8. Ea este mai mult decât bucuroasă să vă anunţe că nu aveţi dreptate

Fiecare bărbat are nevoie de o femeie care să-i scoată toate prostiile din cap. Bărbaţii deseori au năravul de a lua decizii greşite şi de a comite lucruri prosteşti.

9. Este puternică şi feminină

Fiecarui bărbat îi place un anumit tip de femei, dar în toate femeile găsim combinaţia dintre putere şi feminitate. Fiecare bărbat are nevoie de o femeie puternică. Şi totuşi femeia rămâne femeie. Aceste două calităţi nu se află în opoziţie. Aceasta este combinaţia perfectă: femeia poate face față încercărilor şi totodată se simte mândră că s-a născut femeie.

10. Este plină de pasiune

Viaţa e plină de pasiune. Dar să traieşti această pasiune sigur e imposibil. Pasiunea apare între două fiinţe vii, ba mai mult, între două personalităţi. Pasiunea e frumoasă prin ceea că ea e ” molipsitoare “. Pasiunea e cel mai dorit “patogen” din lume.

11. Ea e totul pentru tine

Câteodată iubim la nebunie o persoană, dar nu putem înțelege cauza. Sincer să fiu, nici nu e nevoie de un motiv. Dacă o iubiţi şi nu vă imaginaţi viaţa fără ea, nu o lăsaţi să plece. De cele mai multe ori nu înţelegem cât de mult înseamnă o persoană pentru noi până când nu o pierdem. Mereu ne gândim că poate vom avea o a doua şansă să fim împreună. Posibil, dar o putem pierde odată şi pentru totdeauna. Nu riscaţi!

Redactia Radiosimplu

Add comment