Radio Simplu

10 lucruri secrete pentru care fiecare femeie se simte vinovată că le face în timpul menstruației!

Un infern absolut! Deși nu este o expresie universală, majoritatea femeilor descriu perioada aceea din lună cu aceste cuvinte, mai mult sau mai puțin. O perioadă de 7 până la 8 zile de stânjenire și disconfort este iadul lunar prin care trec toate femeile.

Și cireașa de pe tort este că toate femeile fac anumite lucruri ciudate în timpul perioadei, care le-ar putea face să pară drept nebune în ochii altcuiva. De aceea, astfel de lucruri sunt secrete… până la un anumit punct!

Mai jos, regăsiți 12 activități secrete de care fiecare femeie se face vinovată că le realizează în timpul menstruației sale:

1. De fiecare dată când te ridici în picioare, paranoia lovește

Și încerci să fii discretă, în timp ce te străduiești să-ți dai seama dacă ai fundul roșu sau că petele sunt doar în imaginația ta.

2. Ai simțit cum tot sângele se îndreaptă către centrul fundului tău, în timp ce strigai, în sinea ta, la absorbant, ca să-l absoarbă

Aveai un singur lucru de făcut, absorbantule!

3. De asemenea, transpirația nu face lucrurile mai ușoare

Simți anumite scurgeri? Ritmul cardiac îți crește instant și 1000 de scenarii diferite îți trec prin cap, iar toate se termină cu jena publică ce te apasă încet și sigur.

4. Ajungi să verifici fiecare loc pe care ai stat

Cine ar fi crezut că e atât de dificil să păstrezi secret faptul că ești în acea perioadă a lunii? Trebuie să te asiguri constant că nu ai lăsat „urme” pe oriunde ai apucat să te așezi.

5. Dar încă ai dubii, așa că încerci să te verifici pe tine însăți, pentru eventuale scurgeri neprevăzute

Și ajungi să arăți precum un câine care-și urmărește coada. Dar tu știi ce trebuie să faci, și nu te oprești până când nu ești convinsă că poți respira ușurată.

6. Mersul la baie dimineață este o sarcină herculeană

Asta deoarece încerci să nu îți inunzi absorbantul până în clipa în care ajungi pe scaunul de toaletă. E una dintre cele mai mari urgențe. Partea amuzantă este că nici măcar nu-ți dai seama de viteza-record cu care ajungi la baie.

7. Îți alegi hainele într-un mod specific – totul trebuie să fie negru de la talie în jos!

Jocurile de culori nu sunt un lucru pe care vrei să-l exersezi în aceste zile din lună, cel puțin nu de la talie în jos.

8. Când ești într-o situație de urgență sau complet luată prin surprindere, îți pui câteva straturi de hârtie igienică acolo jos

Se numește absorbant improvizat și ți s-a întâmplat de atâtea ori încât tot nu te-ai învățat minte să păstrezi un absorbant de rezervă în poșetă. E o luptă pe care ai pierdut-o deja, și te-ai resemnat cu asta.

9. De fiecare dată când mergi la baie, îți ascunzi un absorbant sub mânecă

Sau în buzunar, sau oriunde găsești un locșor ascuns și disponibil, care să nu se afle în raza vizuală a nimănui. Mersul la baie devine dintr-o dată mai relaxant, când știi că ești asigurată.

10. Simți că absorbantul trădător adoptă un unghi înclinat și încerci să-l aranjezi în mod subtil

Dar arăți ca și cum încerci să scapi de o mâncărime destul de enervantă, într-o zonă sensibilă a corpului.

Redactia Radiosimplu

Add comment